Νόρα Δράκου: Συνεχάρη τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

Δημήτρης Ντζάνης
Νόρα Δράκου: Συνεχάρη τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

bet365

Η Νόρα Δράκου, κορυφαία αθλήτρια στο 91ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Όπεν κατηγορίας, συγχαίρει με τον τρόπο της τους κολυμβητές του πρωταθλητή Ολυμπιακού, που με τη σειρά τους αποθέωσαν την πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού.

Η κορυφαία στιγμή του τετραήμερου πανελλήνιου πρωταθλήματος Όπεν κατηγορίας στο ΟΑΚΑ, αποτυπωμένη από τα φακό του συναδέλφου φωτορεπόρτερ Δημήτρη Λαμπρόπουλου.

Η Νόρα Δράκου μόλις έχει παραλάβει το βραβείο της κορυφαίας κολυμβήτριας του πρωταθλήματος και τη στιγμή της αποχώρησής της με σφιγμένη τη γροθιά, ως ένδειξη αναγνώρισης, δείχνει τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του Ολυμπιακού πριν από την απονομή του 63ου πρωταθλήματος της ιστορίας του πειραϊκού συλλόγου. Με τη σειρά τους οι «ερυθρόλευκοι» αποθέωσαν μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της ελληνικής κολύμβησης.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό! Άξιος πρωταθλητής!! Ο αθλητισμός πρέπει μόνο να ενώνει!» έγραψε η Νόρα Δράκου στη σελίδα της στο facebook.

Η Δράκου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με εφτά μετάλλια, φθάνοντας στις 30 νίκες σε ατομικά αγωνίσματα σε πρωταθλήματα όπεν, όσα και τα χρόνια της.

Φιγουράρει στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης, πίσω από τη Μαριάνα Λυμπερτά (37 νίκες) και την Τόνια Μαχαίρα (32 νίκες). Αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια του 91ου πρωταθλήματος με την επίδοσή της στα 50μ. ύπτιο (28.52) και τώρα έχει μπροστά της το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Photo Credit: Dimitris Lampropoulos

 

Τελευταία Νέα