Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Αποχώρηση μυστήριο για Κάλεμπ Ντρέσελ από τα 100μ. ελεύθερο

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Αποχώρηση μυστήριο για Κάλεμπ Ντρέσελ από τα 100μ. ελεύθερο

bet365

Ο Κάλεμπ Ντρέσελ, πρωταθλητής κόσμου στα 100μ. ελεύθερο στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, αποχώρησε αιφνιδιαστικά λίγη ώρα πριν από την έναρξη των ημιτελικών του αγωνίσματος στη Βουδαπέστη.

Αναστάτωση δημιούργησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Κάλεμπ Ντρέσελ από τα ημιτελικά των 100μ. ελεύθερο που είναι προγραμματισμένα να γίνουν το απόγευμα της Τρίτης (21/6) στην Duna Arena.

Ο 26χρονος Αμερικανός, πρωταθλητής κόσμου στο αγώνισμα στα δύο τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα αρχικά ήταν στις λίστες εκκίνησης των ημιτελικών, όμως δύο περίπου ώρες πριν από την έναρξη του προγράμματος, το όνομά του αφαιρέθηκε.

«Έχει ληφθεί απόφαση από την ομάδα των ΗΠΑ, σε συνεννόηση με τον αθλητή, τον προπονητή του και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να αποσυρθεί από τον αγώνα των 100 μέτρων ελεύθερο για ιατρικούς λόγους. Η ομάδα θα καθορίσει τη συμμετοχή του στη συνέχεια της διοργάνωσης μέσα στην εβδομάδα», δήλωσε η διευθύνων σύμβουλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Λίντσεϊ Μιντένκο.

Ο Κάλεμπ στον πρωινό προκριματικό σημείωσε το 2ο καλύτερο χρόνο με 47.95, πίσω από τον 18χρονο Ρουμάνο, Νταβίντ Ποποβίτσι (47.60).

 

Τελευταία Νέα