Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Εξαιρετικός Χρήστου, στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο (vids)

Newsroom
Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Εξαιρετικός Χρήστου, στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο (vids)

bet365

Ο Απόστολος Χρήστου θα διεκδικήσει το απόγευμα (19/6) μία θέση στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη.

Σπουδαία εμφάνιση για τον Απόστολο Χρήστου στα προκριματικά των 100 μέτρων ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής της κολύμβησης πέρασε στα απογευματινά ημιτελικά του αγωνίσματος, κερδίζοντας την 6η σειρά με χρόνο 53.21 που ήταν η τρίτη καλύτερη των προκριματικών!

Ετσι, το απόγευμα (19:00 αρχίζει το πρόγραμμα) θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό όπου αν τα καταφέρει, όλα είναι ανοιχτά.

Εκτός ημιτελικών η Δράκου στα 100μ. ύπτιο

Η Νόρα Δράκου δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 100 μέτρων ύπτιο των γυναικών στην Βουδαπέστη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμμετείχε στην 5η και καλύτερη σειρά, τερματίζοντας 7η σε χρόνο 1:01.59, που την έφερε στην 20η θέση στο σύνολο. Με χρόνο 1:01.13 μπήκε η 16η αθλήτρια (Πιγκρέ, Γαλλία) στα ημιτελικά. Στην κούρσα επρόκειτο να αγωνιστεί και η Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, Κέιλι ΜακΚίον, όμως δεν μπήκε ποτέ στη κούρσα.

Στα 100μ. πρόσθιο η Μαρίλεια Δρασίδου αγωνίστηκε στην 3η προκριματική σειρά, στην παρθενική της εμφάνιση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τερμάτισε έβδομη σε χρόνο 1:11.00, επίδοση δεν την έβαλε στα ημιτελικά καθώς ο χρόνος της ήταν στο σύνολο 35ος.

Τέλος, στα 200μ. ελεύθερο, ο Δημήτρης Μάρκος αγωνίστηκε στην 4η προκριματική σειρά και τερμάτισε σε χρόνο 1:48.72, επίδοση που τον άφησε στο σύνολο στην 29η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα