Η εταιρεία Βίκος στηρίζει τα «Ποσειδώνια»

Newsroom
Η εταιρεία Βίκος στηρίζει τα «Ποσειδώνια»
Η τοπική διοργάνωση κολύμβησης θα έχει χορηγό την Βίκος Α.Ε. για 10η χρονιά.

Το διήμερο αγώνων Κολύμβησης «Ποσειδώνια» που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Απριλίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων Ε.Α.Ν.Κ.Ι στηρίζει η εταιρεία Βίκος, για μία ακόμα χρονιά, αποτελώντας ένα από τους σταθερούς συνοδοιπόρους της διοργάνωσης.

Τα «Ποσειδώνια» είναι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιούνται από το 2008 στα Ιωάννινα, με σκοπό την διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την δημιουργία αγώνων υψηλών προδιαγραφών και επιπέδου συναγωνισμού. Η εταιρεία Βίκος βρίσκεται με συνέπεια κοντά στις αθλητικές διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι. Γιατί για τη Βίκος Α.Ε. ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και του πολιτισμού μας.

ΒΙΚΟΣ

Τα «Ποσειδώνια» αποτελούν πλέον σημαντικό θεσμό για την πόλη των Ιωαννίνων. Για μία ακόμα χρονιά, αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν στη σπουδαία αθλητική εκδήλωση θα ενυδατώνονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και θα απολαύσουν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

Η εταιρεία Βίκος έχει θέση ως προτεραιότητα την προσφορά στην κοινωνία με ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων, υπό τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα