Για 17η χρονιά ο Χειμερινός Διάπλου Βουλιαγμένης

Newsroom
Για 17η χρονιά ο Χειμερινός Διάπλου Βουλιαγμένης

bet365

Ο Χειμερινός Διάπλου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης επιστρέφει στις 28 Νοεμβρίου στον όρμο της Βουλιαγμένης.

Για 17η χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 τον αυθεντικό Χειμερινό Διάπλου στον όρμο της Βουλιαγμένης.

Μετά από μία παύση ενός έτους, η ομορφότερη γιορτή για τη χειμερινή κολύμβηση επιστρέφει και σας καλεί να την απολαύσετε!
Είχε ξεκινήσει αρχικά από μια παρέα Μελών του Ν.Ο.Β. και εξελίχθηκε στο σπουδαίο γεγονός που είναι σήμερα!

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης – σύμφωνα με το καταστατικό του – έχει ως βασικό στόχο του τη διάδοση του αθλητισμού στο υγρό στοιχείο. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει την ανοιχτή γιορτή για τη χειμερινή κολύμβηση, με κορυφαίο έπαθλο την εμπειρία της συμμετοχής.

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Σχολών του Ομίλου, ώστε να φέρουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό του υγρού στίβου.

Η κολυμβητική πίστα στον όρμο της Βουλιαγμένης θα έχει σηματοδοτημένες τρεις εναλλακτικές διαδρομές στα 750, 1.500 και 3.000 μέτρα, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν εντός νερού.

@Photo credits: Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα