Καράτε: Καταγγελία για παράτυπους αγώνες, σε προπονητικό καμπ, τι απαντά η ομοσπονδία

Newsroom
Καράτε: Καταγγελία για παράτυπους αγώνες, σε προπονητικό καμπ, τι απαντά η ομοσπονδία

bet365

Γονείς καταγγέλλουν πως πραγματοποιήθηκαν παράτυπα αγώνες πρόκρισης για διεθνή διοργάνωση στη διάρκεια προπονητικού καμπ, με την ομοσπονδία να παίρνει θέση μέσω Gazzetta.

Γονείς αθλητών του καράτε κατήγγειλαν πως κατά την διάρκεια διήμερου προπονητικού καμπ, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί στο Ολυμπιακό Χωριό, έγιναν παράτυπα αγώνες πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 που θα γίνει τον Φεβρουάριο στη Κύπρο.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, η ομοσπονδία αν και είχε καλέσει τους αθλητές για ένα διήμερο προπονητικού καμπ, έκανε αγώνες πρόκρισης αιφνιδιάζοντας ορισμένους αθλητές, αφού ούτε ενήμεροι ήταν, ούτε γνώριζαν ότι θα κρίνονταν πρόκριση σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αναφέρουν πως ενώ βρέθηκαν στον χώρο διαιτητές, δεν υπήρχε γιατρός, κάτι που μετά τα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα με την υπόθεση Τοπάλου στην πυγμαχία, τους εξόργισε.

Ωστόσο, η ομοσπονδία διαψεύδει πως δεν υπήρχε γιατρός στο Ολυμπιακό Χωριό. Σε επικοινωνία που είχε το Gazzetta με ανθρώπους της ομοσπονδίας, απάντησαν πως γιατρός υπήρχε στις εγκαταστάσεις και ήταν ο κ. Γιώργος Κελάλης, αν και -όπως τονίζουν- δεν ήταν υποχρεωμένη η ομοσπονδία να έχει γιατρό σε προπονητικό καμπ.

Οσον αφορά τον αγώνα πρόκρισης, ανέφεραν πως αυτό δεν έγινε σε όλες τις κατηγορίες, αλλά μόνο στο κάτα όπου δεν υπάρχει επαφή μεταξύ αθλητών και δεν είναι αναγκαία η παρουσία γιατρού.

Οσο για το Κούμιτε, τονίζουν από την ομοσπονδία πως δεν υπήρχε κανένας αγώνας πρόκρισης και στο Ευρωπαϊκό θα πάνε οι αθλητές μέσω αξιολόγησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα