Η ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης για το ευρωπαϊκό στο Βελιγράδι

Οι Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

bet365

Η σύνθεση της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, οι Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου μόνο στο τεχνικό πρόγραμμα στο ντουέτο.

Τη Δευτέρα (10/6) αρχίζει στο Βελιγράδι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, που θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουνίου. Πρώτη αναχωρεί για την πρωτεύουσα της Σερβίας ταξιδεύει το Σάββατο (8/6) η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβηση.

To χαρακτηριστικό είναι ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου, που συνθέτουν το ντουέτο, που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Βελιγράδι θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους μόνο στον απευθείας τελικό στο τεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή (14/6, 11:30).

Στην αποστολή για την πρωτεύουσα της Σερβίας, μετέχουν οι αθλήτριες: Ζωή Καράγγελου (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ντουέτο Τεχνικό), Σοφία Μαλκογεώργου (Ντουέτο Τεχνικό), Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Μαρία Καραπαναγιώτου(Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Θάλεια Δαμπάλη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine) Αθηνά Καμαρινοπούλου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Βασιλική Θάνου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Σοφία Ρηγάκου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. στο Acrobatic Routine), Άρτεμη Κουτράκη (Acrobatic Routine, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο), Εστέλλα Καραμανίδου Εστέλλα (αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Acrobatic Routine).

Τις συνοδεύουν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Αναστασία Γκούτσεβα και Ναταλία Τσερνέτσκα και ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Δεμέτης.

Την Κυριακή (9/6), εξάλλου, θα ταξιδέψουν για το Βελιγράδι οι κριτές μας Πανδώρα Καρακούση και Εβίτα Κοφίδη και η technical controller Έλενα Στραβάκου.

@Photo credits: INTIME, Αλέξανδρος Μαρόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα