Άλλα δύο μετάλλια για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Newsroom
Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη και Ηλέκτρα Ράπτη

bet365

Οι Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη και Ηλέκτρα Ράπτη πήραν το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα στο ντουέτο και οι Στυλιανός Κουκουσέλης, Δανάη Τσαπραλή το χάλκινο στο μεικτό ντουέτο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων - κορασίδων.

Δύο διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα επεφύλασε το πρωινό πρόγραμμμα της Κυριακής (26/5) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων - κορασίδων , στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η εθνική ομάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο ντουέτο κορασίδων και το χάλκινο στο μεικτό ντουέτο, ανεβάζοντας τη συγκομιδή της στα τρία μετάλλια στη διοργάνωση (και τρία στο Comen Cup για το οποίο δίνονται μετάλλια παράλληλα) και αναμένεται συνέχεια στην τελευταία ενότητα, το απόγευμα της Κυριακής.

Στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου, οι Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη και Ηλέκτρα Ράπτη εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους, ανέβασαν πολύ τη βαθμολογία τους σε σχέση με τον προκριματικό, πήραν 216,9083 βαθμούς, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ισπανίδες Μπιόργκλουντ / Γκουαλτιέρι με 223,1042 βαθμούς και το χάλκινο οι Γαλλίδες Αγιόν / Ζιλό με 210,5959 β.

koukouselis

Αμέσως μετά στον τελικό του μεικτού ντουέτου, οι Στυλιανός Κουκουσέλης και Δανάη Τσαπραλή βαθμολογήθηκαν με 192,2708 β. για το δικό τους πρόγραμμα και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου με χάλκινο μετάλλιο.

@Photo credits: ΚΟΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα