Ασημένιο μετάλλιο η Καραβασίλη στο ευρωπαϊκό καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων-κορασίδων

Newsroom
Ασημένιο μετάλλιο η Καραβασίλη στο ευρωπαϊκό καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων-κορασίδων

bet365

Η Ισμήνη Καραβασίλη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο κορασίδων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καλλιτεχνικής στο ΟΑΚΑ, στην 4η θέση ο Στυλιανός Κουκουσέλης στο ελεύθερο σόλο παίδων

Με μια μεγάλη διάκριση άρχισαν οι τελικοί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων - κορασίδων, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, το Σάββατο (25/5).

Η Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, με μια σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο σόλο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο στη διοργάνωση για την Ελλάδα.

Η αθλήτρια παρουσίασε το πρόγραμμά της, με τη χορογραφία που είχε θέμα Doll, με μουσική από το Forfathers και βαθμολογήθηκε με 221,3563 β., που την κατέταξαν 2η στην Ευρώπη, αλλά και στο Comen Cup, για το οποίο δίνονται παράλληλα μετάλλια. Το χρυσό μετάλλιο πήγε στη Γαλλίδα Τεμεσέκ με 225,9771 β. και το χάλκινο στην Πολωνή Γκνάτσεκ με 213,5521. Η Ισπανίδα Βελάσκεθ, που ήρθε 4η στο Ευρωπαϊκό με 211,1000 β., πήρε το χάλκινο στο Comen Cup.

Στο ελεύθερο πρόγραμμα στο σόλο παίδων ο Στυλιανός Κουκουσέλης - Φούσκης, δεν μπόρεσε να πάρει το μπόνους της άπνοιας, που θα τον εκτόξευε. Κατετάγη 4ος με 127,6105 β. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Βενέ - Ντετιέ, το ασημένιο ο Ισπανός Σάντσεζ - Αγκιλάρ και το χάλκινο ο Ιταλός Γκαρούτι.

@Photo credits: KOE

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα