Μουσικά Event στο 1ο OPEN Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R

Newsroom
Μουσικά Event στο 1ο OPEN Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R

bet365

Το μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού πλαισιώνει το 1ο OPEN Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R by Coffee Island

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών και το Αθλητικό Σωματείο Cape Drepano, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, φέρνουν το 1ο OPEN Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R by Coffee Island στo Cape Depano (Παραλία Φάρος, Δρέπανο Αχαΐας), 1-4 Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά η μέρα θα ξεκινάει με την προετοιμασία των αθλητών, ενώ στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνεται η έναρξη των ιστιοδρομιών η οποία θα πλαισιώνεται από Side Events για όλες τις ηλικίες και μοναδικές συναυλίες και beach parties δίπλα στο κύμα Powered by Bacardi.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 και μετά την ολοκλήρωση των ιστιοδρομιών την πρώτης ημέρας, ο Dj Κωνσταντίνος Γεωργίου θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη του πρώτου beach party!

1ο Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kite Surf

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα, τη σκυτάλη θα πάρουν οι Burger Project, που έρχονται να μας συναρπάσουν με τη θεατρικότητα, την ενέργεια, τη μουσική δεξιοτεχνία και το χιούμορ τους, με μεταμφιέσεις και ρεπερτόριο από Johnny Cash και Τσιτσάνη μέχρι Alice Cooper και Ρένα Βλαχοπούλου. Tην ίδια ημέρα στις 8:30 μ.μ. θα την παραδώσουν για ένα ανεπανάληπτο Sunset Party σε ένα από τα πιο αγαπημένα pop–rock συγκροτήματα τους Onirama, που θα ξεσηκώσουν το κοινό με την απίθανη ενέργειά τους.

1ο Πανελλήνιο OPEN πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R

1ο Πανελλήνιο OPEN πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R

Το Σάββατο, η διασκέδαση θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί με ένα All Day Βeach Party με Djs απ΄ όλη την Ελλάδα: Mr Panos & Jovolos, ANDY’s, Heavy Pins, Nikos Diamantopoulos, και η βραδιά θα κορυφωθεί με την Ms Lefki και τον Cj Jeff που θα οδηγήσουν το party έως αργά τη νύχτα.

1ο Πανελλήνιο OPEN πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R

Το 1ο OPEN Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R, by Coffee Island, θα κορυφωθεί με τους μεγάλους τελικούς και τις απονομές την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου. Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, η διοργάνωση θα ρίξει αυλαία με την αγαπημένη Μαρίζα Ρίζου, που θα βρεθεί κοντά μας μαζί με την υπέροχη μπάντα της για μία μαγευτική συναυλία Powered by Bacardi δίπλα στο κύμα με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Η συνταγή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά!

1ο Πανελλήνιο OPEN πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R

Η είσοδος στο 1ο OPEN Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R, by Coffee Island και στις συναυλίες Powered by Bacardi, είναι δωρεάν.

 

Τελευταία Νέα