Σε Πάρο και Αντίπαρο κλιμάκιο της ΕΙΟ

Newsroom
Σε Πάρο και Αντίπαρο κλιμάκιο της ΕΙΟ

bet365

Τις εγκαταταστάσεις του ΝΟ Πάρου, ΝΟ Νάουσας Πάρου "ΝΑΙΑΣ" και του ΝΟ Αντιπάρου "Ωλίαρος" επισκέφτηκαν μέλη της διοίκησης της ΕΙΟ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΙΟ:

«Στα πλαίσια της περιοδείας της σε ολόκληρη τη χώρα κλιμάκιο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας βρέθηκε στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Ο αντιπρόεδρος Στέφανος Χανδακάς, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καμνής και το μέλος της Επιτροπής Δραστηριότητας Στέλιος Μαρκουΐζος επισκέφθηκαν τον Ν.Ο Πάρου, τον Ν.Ο. Νάουσας Πάρου «ΝΑΙΑΣ» και τον Ν.Ο Αντιπάρου «Ωλίαρος».

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την προετοιμασία του Περιφερειακού πρωταθλήματος Νήσων Αιγαίου και Κρήτης στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 (πρώην Λέιζερ 4,7) που διοργανώνει ο Ν.Ο Πάρου το διάστημα 7-9 Ιανουαρίου.

Η Περιφέρεια των Νήσων Αιγαίου και Κρήτης είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε δύναμη ανάπτυξης μετά την Αθήνα και η ΕΙΟ δίνει τεράστια σημασία σε αυτόν τον αγώνα.

Άλλωστε, πρωταρχικός στόχος της Ομοσπονδίας είναι η ανάπτυξη στην Περιφέρεια και στα Νησιά του Αιγαίου και της Κρήτης υπάρχουν πολλά παιδιά τα οποία έχουν δείξει ότι διαθέτουν τις ικανότητες να βάλουν πλώρη για σπουδαία αθλητική καριέρα.
Με την ευκαιρία οι κκ. Χανδακάς, Καμνής και Μαρκουΐζος συζήτησαν με τις διοικήσεις των τριών ομίλων για όλα τα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν κι έχουν να κάνουν με τη λειτουργία τους, τις εγκαταστάσεις τους κι οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί σε τοπικό επίπεδο.

Αυτό που έχει σημασία και εισέπραξε το κλιμάκιο της ΕΙΟ είναι ότι στην Πάρο και την Αντίπαρο γίνεται εξαιρετική δουλειά που στηρίζεται στον οργανωμένο εθελοντισμό των μελών των ομίλων και εμπνέεται από την αγάπη των παιδιών για την ιστιοπλοΐα.

Γι’ αυτό και η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοια συνολική προσπάθεια που σαν αποκλειστικό στόχο έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα».

 

Τελευταία Νέα