Οι Ολυμπιονίκες Μάντης-Καγιαλής νικητές στον «54ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου»

 Οι Ολυμπιονίκες Μάντης-Καγιαλής νικητές στον «54ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου»

bet365

Οι Ολυμπιονίκες Τάκης Μάντης και Παναγιώτης Καγιαλής θριάμβευσαν στον ιστιοπλοϊκό αγώνα της Άνδρου.

Οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής με το σκάφος «VELOS Eurobank Private Bank Luxembourg» ήταν οι νικητές στον «54ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής».

Οι «χάλκινοι» ολυμπιονίκες του Ρίο και το πλήρωμά τους κυριάρχησαν στη δεύτερη ιστιοδρομία, από τη Χώρα της Άνδρου μέχρι το Δύσβατο, και κατέκτησαν την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των αγωνιστικών αφήνοντας δεύτερο το «OPTIMUM 3 Samos Steamship» ενώ την 3η θέση κατέκτησε το «Pete».

Στη γενική κατάταξη (του δεύτερου σκέλους), πρώτο ήρθε το «VELOS Eurobank Private Bank Luxembourg». Ακολούθησε το «Pete» με τον Παλαιολόγο Δούκα, το οποίο έχει ανανεώσει κάποια από τα μέλη του πληρώματος και σε αυτά προστέθηκε και ο Olympian Δημήτρης Γεροντάρης. Τρίτο ήρθε το «PEGA Musto Goulandris Bross» με κυβερνήτη τον Δημήτρη Αλεβιζάκη.

«Ο αγώνας της Άνδρου είναι δύσκολος και ωραίος. Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα έχει ενδιαφέρον. Ευχαριστηθήκαμε τη 2η κούρσα ιδιαιτέρως γιατί όλα τα σκάφη, είτε ήταν μικρά, είτε μεγάλα, βρεθήκαμε πολύ κοντά και είχαμε ωραίες κόντρες. Για εμάς αποτέλεσε μεγάλη χαρά που τρέξαμε με αντιπάλους δύο από τις καλύτερες αγωνιστικές ομάδες της χώρας, την «OPTIMUM 3 Samos Steamship» και την «BULLET TOTAL», κάτι που δείχνει το επίπεδο της διοργάνωσης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Eurobank Private Bank Luxembourg για την υποστήριξη, τόσο του αγώνα, όσο και σε εμάς προσωπικά», δήλωσαν οι Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής.

Τα αποτελέσματα:
Performance
Γενική κατάταξη
VELOS Eurobank Private Bank Luxembourg (Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής)
OPTIMUM 3 Samos Steamship (Χάρης Μαυρογεώργης – Βαγγέλης Νικολόπουλος)
PETE (Δούκας Παλαιολόγος)

Performance 1
VELOS Eurobank Private Bank Luxembourg (Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής)
OPTIMUM 3 Samos Steamship (Χάρης Μαυρογεώργης – Βαγγέλης Νικολόπουλος)
PETE (Δούκας Παλαιολόγος)
Performance 2
ARISTOFANI UK P&I Club and UK Defence Club (Στελίος Νούτσος)
PEGA Musto Goulandris Bross (Δημήτρης Αλεβιζάκης)
APIDALOS NAFS Intl. Maritime Services (Παύλος Κούρκουλος)
SPORT
Γενική Κατάταξη
GIORGIO FURUNO Euroseas – Eurodry (Μάνθος – Πίττας)
POSEIDON (Φ. Ταμβακάκης)
UTOPIA (Κ. Μπαστιάνος)

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED