Ιππασία: Δύο σύλλογοι δικαιώθηκαν προσωρινά για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Κώστας Ευθυμιάδης
Ιππασία: Δύο σύλλογοι δικαιώθηκαν προσωρινά για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

bet365

Πρώτη φορά σύλλογοι κέρδισαν δικαστικά (έστω και προσωρινά) το δικαίωμα να συμμετέχουν κανονικά σε αγώνες, παρά το ότι δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Ο Ιππικός Όμιλος Αυλώνα και το Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης, έγιναν τα δύο πρώτα αθλητικά σωματεία που δικαιώθηκαν δικαστικά μετά την προσφυγή τους στα δικαστήρια, για τον αποκλεισμό τους από διοργανώσεις, επειδή δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Πρόκειται ωστόσο για προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 18 Ιανουαρίου, με την οποία τους επιτρέπει να συμμετέχουν σε αγώνες ιππασίας μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναστολής στις 15 Μαΐου.

Πρόκειται για απόφαση-σταθμό, όπως τόνισαν οι δύο σύλλογοι σε κοινή ανακοίνωσή τους, «που ανοίγει το δρόμο για δικαστική δικαίωση και άλλων αθλητικών σωματείων όλων των αθλημάτων και που αναδεικνύει την ανάγκη άμεσων αλλαγών και διορθώσεων στη λειτουργία του Μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα