Η ομοσπονδία της ιππασίας υποψήφια για βραβείο αλληλεγγύης

Newsroom
Η ομοσπονδία της ιππασίας υποψήφια για βραβείο αλληλεγγύης

bet365

Τιμητική διάκριση για την ΕΟΙ που είναι υποψήφια για να πάρει διεθνές βραβείο με αφορμή την διάσωση των αλόγων από το Μαρκόπουλο κατά την περίοδο των πυρκαγιών στην Αθήνα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προτάθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Ιππασίας για το βραβείο FEI Awards - Solidarity 2021.

Η υποψηφιότητα της ελληνικής ομοσπονδίας ήρθε με αφορμή την άμεση και αποτελεσματική εκκένωση των ιππικών ομίλων και εγκαταστάσεων και τη διάσωση, μεταφορά και φροντίδα στο Μαρκόπουλο περισσοτέρων από 300 αλόγων και ιπποειδών από τις περιοχές που επλήγησαν στις μεγάλες πυρκαγιές της Αττικής τον Αύγουστο του 2021.

Πολλά σημαντικά πρόσωπα της ιππασίας και ιππικοί οργανισμοί είναι υποψήφιοι για τα φετινά FEI Awards 2021 και οι λάτρεις του αθλήματος σε όλο τον κόσμο μπορούν να επιλέξουν τον υποψήφιο τους σε πέντε κατηγορίες:

Βραβείο «Καλύτερου αθλητή» FEI Best Athlete

Βραβείο «Ανερχόμενου Αστεριού» Longines FEI Rising Star,

Βραβείο «Καλύτερου Ιπποκόμου» Cavalor FEI Best Groom,

Βραβείου «Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες» FEI Against All Odds

Βραβείο «Αλληλεγγύης» FEI Solidarity Awards.

Η online ψηφοφορία ξεκίνησε από χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα