Για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Ενηλίκων η Μυτιληναίου

Για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Ενηλίκων η Μυτιληναίου

bet365

Για πρώτη φορά στην καριέρα της θα συμμετέχει σε Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων η Ιόλη Μυτιληναίου μαζί με το άλογό της Levis de Muze.

Το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ενηλίκων, που θα διεξαθχεί στο Riesenbeck της Γερμανίας, αρχίζει την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου.

Στο φετινό πρωτάθλημα, που πραγματοποιείται αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα πάρουν μέρος συνολικά 23 χώρες με 76 ιππείς και άλογα.

Οι 15 από αυτές θα πάρουν μέρος στο Ομαδικό Αγώνισμα και οι 8, όπως και η Ελλάδα, μόνο στο Ατομικό Αγώνισμα.

Ο κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων θα γίνει την Τρίτη ενώ ο πρώτος προκριματικός γύρος θα γίνει την Τετάρτη, ενώ ο Τελικός του Ατομικού την Κυριακή.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED