Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ντάνου και Αγγελής σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης

Newsroom
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ντάνου και Αγγελής σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης

bet365

Οι Μαρία Ντάνου και Απόστολος Αγγελής θα παρελάσουν πρώτοι με την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο.

Οι πρωταθλητές της χιονοδρομίας Μαρία Ντάνου και Απόστολος Αγγέλης θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Εναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Kαι για τους δύο αθλητές αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ελληνική ομάδα για το Πεκίνο συνολικά είναι: Απόστολος Αγγέλης, Μαρία Ντάνου και Νεφέλη Τίτα, οι οποίοι θα αγωνιστούν στους Δρόμους Αντοχής και οι Ιωάννης Αντωνίου και Μαρία Ελένη Τσιόβολου στο Αλπικό Σκι.

Την ελληνική αποστολή αποτελούν ακόμα, οι προπονητές Τίμος Τσουρέκας, Χρήστος Τίτας, Στέργιος Πάππος και Αλέξανδρος Τσακνάκης. Αρχηγός Αποστολής είναι το μέλος της ΕΟΕ Δημοσθένης Γυρούσης και Αναπληρωτής Αρχηγός ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΕ Στράτος Καρέτος.

Η ελληνική ομάδα αναχωρεί για Πεκίνο, μέσω Παρισιού, αύριο το πρωί (30/1) στις 08.35.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα