Αγώνες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς στο κέρλινγκ ξεσήκωσαν διαμαρτυρίες λόγω χορηγίας από εταιρία με… ερωτικά βοηθήματα

Newsroom
Αγώνες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς στο κέρλινγκ ξεσήκωσαν διαμαρτυρίες λόγω χορηγίας από εταιρία με… ερωτικά βοηθήματα

bet365

Διαφήμιση για… sex toys προκάλεσε ένα μπάχαλο στα Αμερικανικά τράιαλς του κέρλινγκ για την πρόκριση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Η διαφήμιση γνωστής εταιρίας ερωτικών βοηθημάτων στις ΗΠΑ, βρισκόταν παντού στον χώρο που γίνονταν οι αγώνες, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία του κέρλινγκ, να έρχεται σε συμφωνία με τους διοργανωτές και αντί των… ερωτικών διαφημίσεων, αποφασίστηκε να μπουν banners για την ισότητα (equalityforall).

Οι αγώνες μεταδίδονταν με livestream στην χώρα, αλλά και την Ιαπωνία και η εν λόγω διαφήμιση ξεσήκωσε διαμαρτυρίες καθώς πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει να κάνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εταιρία αποδέχτηκε την απόσυρση της διαφήμισης αναφέροντας πως σε τέτοιες περιπτώσεις «προέχει το αγωνιστικό μέρος από τους σπόνσορες». Πάντως η χορηγία θα παραμείνει στην διοργάνωση με άλλους τρόπους, αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο και σε άλλα σημεία που μπορεί να πιάσει η τηλεοπτική κάλυψη.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τελευταία Νέα