Χάντμπολ: Ο Γούσιος ανέλαβε προπονητής στη Νέα Ιωνία

Κώστας Ευθυμιάδης
O Παναγιωτης Γούσιος

bet365

Η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα χάντμπολ γυναικών, ΟΦ Νέας Ιωνίας, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παναγιώτου Γούσιου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Γούσιος θα είναι ο νέος προπονητής του ΟΦ Νέας Ιωνίας στο χάντμπολ γυναικών.

Ο τεχνικός που στην αρχή της σεζόν έλυσε την συνεργασία του με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, λόγω του κακού ξεκινήματος της ομάδας, συμφώνησε με τον ΟΦΝΙ και θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα του συλλόγου που έχει στόχο το νταμπλ την φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Η Διοίκηση του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Γούσιο, ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στο Χάντμπολ από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος EHF Master Coach και EHF Pro License.

Ο Παναγιώτης Γούσιος αναλαμβάνει να οδηγήσει την γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του συλλόγου μας που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, στην φετινή της πορεία και στους υψηλούς στόχους που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Σημαντική θα είναι η συμβολή του και στην ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ο.Φ.Ν.Ιωνίας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή αθλητική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας.»

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα