Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ξεχωρίζει στην 11η αγωνιστική στη Handball Premier

Δημήτρης Ντζάνης
Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην 11η αγωνιστική στη Handball Premier

bet365

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Ηλιούπολη, τι περιλαμβάνει το μενού στην 11η αγωνιστική στη Handball Premier.

Πλήρη δράση στη Handball Premier το Σάββατο (9/12) με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στην Ηλιούπολη στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.


Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Νέα Κίος 16:00, Διομήδης Άργους - Δράμα
Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στην Αργολίδα με τον Διομήδη Άργους να υποδέχεται την ομάδα της Δράμας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες απέναντι σε Δούκα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και πλέον έχουν υποχωρήσει στην 6η θέση. Αντίθετα η Δράμα που βρίσκεται μετράει πέντε σερί νίκες και έχει αναρριχηθεί στην 4η θέση.

Έδεσσας 16:30, Αερωπός Έδεσσας - ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με ήττα (39-27) από την Κριένς στη Λουκέρνη τις φετινές ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και πλέον έχει ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Η Ένωση είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, χωρίς φυσικά να πρέπει να λησμονηθεί ότι στα τελευταία δύο ματς η ομάδα της Δράμας βάσει εικόνας έπρεπε να κερδίσουν και τη Δράμα και μέσα στο Κιλκίς, αλλά τελικά πήραν μόλις ένα βαθμό από τα δύο αυτά ματς.

Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος - Ζαφειράκης Νάουσας
Κρίσιμο παιχνίδι στην Κυψέλη για τον Πανελλήνιο που μετά την ήττα από τον ΓΑΣ Κιλκίς χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη με τον Ζαφειράκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την παραμονή. Η ομάδα της Νάουσας παίζει πλέον χωρίς άγχος, αφού χρειάζεται μερικούς ακόμα βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή.

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΓΑΣ Κιλκίς
Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για την 11η αγωνιστική θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στην Πυλαία και το Κιλκίς. Αν η Πυλαία δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες οφείλει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Ο ΓΑΣ Κιλκίς ψάχνει το διπλό με το οποίο θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία.

Ηλιούπολης 18:00, Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ
Με δύο ντέρμπι θα ολοκληρώσει τη χρονιά ο Ολυμπιακός, αφού θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο (16/12) θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί 14 νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη, διατηρώντας το αήττητο έως τώρα στη σεζόν! Πριν από τρεις μέρες νίκησαν εύκολα (32-22) τον Δούκα, ενώ στην Ευρώπη πέρασε στους «16» του European Cup και έχει βλέψεις για σοβαρή πορεία.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη στον πάγκο του έχει μια διαφορετική εικόνα πιο συμπαγής και πιο αποτελεσματική. Ο «Δικέφαλος» τρέχει σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση με 13 πόντους, έχοντας καλύψει σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος και σίγουρα θα προσπαθήσει στον Β΄ γύρο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις.

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - ΑΣΕ Δούκα
Ο Δούκας παρουσιάζεται το φαβορί, εντούτοις ο Ιωνικός αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τη νίκη, έχοντας έτσι και αλλιώς στις τελευταίες αγωνιστικές βελτιωμένη εικόνα.


Η βαθμολογία
(10η αγωνιστική)

1.ΑΕΚ 18*
2.Ολυμπιακός 18*
3.ΑΣΕ Δούκα 15
4.Δράμα 14
5.ΠΑΟΚ 13
6.Διομήδης 11
7.Ζαφειράκης 10
8.Πυλαία 6
9.Ιωνικός ΝΦ 4
10.ΓΑΣ Κιλκίς 4
11.Αερωπός 3
12.Πανελλήνιος 2
*Με αγώνα λιγότερο


@Photo credits: eurokinissi, Σωτήρης Δημητρόπουλος
 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα