Handball Premier: Εξοδος «παγίδα» για τον Ολυμπιακό στο Αργος

Handball Premier: Εξοδος «παγίδα» για τον Ολυμπιακό στο Αργος

Κώστας Ευθυμιάδης
O Σάββας του Ολυμπιακού επιχειρεί σουτ

bet365

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει με εκτός έδρας αποστολή σήμερα (22/11, 18:00), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει τον Διομήδη Αργους.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το 8 στα 8, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier (υπάρχει η εκκρεμότητα του ντέρμπι με την ΑΕΚ που θα γίνει τον Δεκέμβριο), σε μία δύσκολη ωστόσο έδρα.

Ο Διομήδης θέλει να διατηρηθεί στην 4αδα και στην έδρα του παραδοσιακή είναι δύσκολο να περάσει κάποια ομάδα.

Το παιχνίδι ανοίγει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, καθώς ο Ολυμπιακός το Σάββατο έχει ευρωπαϊκή υποχρέωση κόντρα στην Κροατική Τρογκίρ, για το European Cup και την φάση των «32».
«Γνωρίζουμε, ότι η έδρα του Άργους είναι διαχρονικά πολύ δύσκολη. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε ξεκινήσει ένα διάστημα συνεχόμενων απαιτητικών αγώνων και για αυτό το λόγο, πρέπει έχουμε τη συγκέντρωση μας σε πολύ υψηλά επίπεδα. Στόχος μας στο Άργος είναι αποκλειστικά και μόνο η νίκη, έτσι ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα» ανέφερε για το ματς ο Δημήτρης Τζηράς.

Ματς και για την Α1 Γυναικών

Ενας αγώνας θα διεξαχθεί και για την Α1 Γυναικών καθώς η Πυλαία υποδέχεται στις 18:00 το Καματερό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το διπλό ματς και την ιστορική πρόκριση στις «16» του European Cup, επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, σε ματς με το οποίο κλείνει η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Πυλαία είναι στην 3η θέση με 6 βαθμούς και το Καματερό μετράει 4.


 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα