Τροχαίο ατύχημα είχε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης

Τροχαίο ατύχημα είχε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης

 Τροχαίο ατύχημα είχε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης

bet365

Τροχαίο ατύχημα είχε με τη μηχανή του ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης.

Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Παναγιώτης Νικολαΐδης, καθώς ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Ο 33χρονος ίντερ φορούσε το κράνος του στη σύγκρουση που είχε με αυτοκίνητο που κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα και απέφυγε τα χειρότερα. Υπέστη θλαστικά τραύματα, όμως ο παίκτης είναι καλά στην υγεία του.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τις πιο θερμές ευχές της για περαστικά και για να είναι σύντομα κοντά μας, γέρος και δυνατός, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, που είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Ο αρχηγός μας, ευτυχώς φορούσε το κράνος του και στη σύγκρουση που είχε με αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, σώθηκε χάρη σε αυτό. Φέρει αρκετά θλαστικά τραύματα, του έχουν γίνει ράμματα σε κάποια σημεία, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Παναγιώτη, αρχηγέ μας, είμαστε όλοι δίπλα σου, σε αγαπάμε και σε περιμένουμε!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα