Από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος

Από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος

Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος

bet365

Σούπερ μεταγραφή για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που απέκτησε τον Βύρωνα Παπαδόπουλο για τη νέα χρονιά.

Αλλος ένας παίκτης που αλλάζει στρατόπεδο μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο χάντμπολ, καθώς ο Βύρωνας Παπαδόπουλος άφησε τους Πειραιώτες και ανακοινώθηκε από την Ενωση!

Ο διεθνής εξτρέμ την τελευταία διετία κυρίως, έδινε σπουδαίες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού και τώρα αυτό το «όπλο» το έχει η ΑΕΚ καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο μαζί του.

Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ (2005-2009), ενώ ακολούθησε μία διετία σε Θερμαϊκό και Βριλήσσια. Το 2011 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για την Εμπόρ Ροστόκ, αγωνιζόμενος στο γερμανικό Πρωτάθλημα. Στην Εμπορ Ροστόκ έμεινε έως το 2017, όταν και φόρεσε τη φανέλα της γερμανικής Χαμ. Το 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Η προοπτική να παίξω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, με τους στόχους που έχει, είναι μια πρόκληση για μένα. Οι κουβέντες με τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση, τον προπονητή, μου έδειξαν ότι υπάρχει θέληση και επιθυμία για να συνεργαστούμε. Και θέλω να ανταποδώσω από την πλευρά μου, με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο, αυτή την εμπιστοσύνη. Και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, επιτυχίες για τον σύλλογο και για τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ» είπε στις πρώτες του δηλώσεις με τα κίτρινα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα