Μένει στην ΑΕΚ ο Αρσιτς για άλλα δύο χρόνια

Μένει στην ΑΕΚ ο Αρσιτς για άλλα δύο χρόνια

Ο Ιγκόρ Αρσιτς

bet365

Ο Ιγκόρ Αρσιτς συμφώνησε να παραμείνει στην ΑΕΚ ως το 2025, στοχεύοντας σε ένα τρίτο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Ιγκόρ Αρσιτς για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα χάντμπολ.

Ο Αρσιτς έχει βοηθήσει την Ενωση στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων (2019-20, 2022-23) και θα παραμείνει για να… μεγαλώσει την συλλογή.

Ο 33χρονος Σέρβος τερματοφύλακας, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο και θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας έως το καλοκαίρι του 2025.

«Είχαμε μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν, αλλά βγήκαμε από αυτήν πρωταθλητές και δυνατότεροι. Και να είσαι μέλος σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό, σε κάνει να νιώθεις καλά. Οι στόχοι μου είναι ίδιοι με της ΑΕΚ και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος, για τον οποίο επέλεξα να μείνω. Αλλά υπάρχει και κάτι προσωπικό… Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι πριν από τρία χρόνια, όταν ήρθα στην ΑΕΚ, παντρεύτηκα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γι αυτό, για εμένα, αυτή η ανανέωση, είναι σαν να μένω σπίτι μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του κλαμπ και τον Πρόεδρο, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Και δίνω την υπόσχεση ότι θα δίνω το 100% του εαυτού μου κι ακόμα παραπάνω» ανέφερε μετά την ανανέωσή του με την ΑΕΚ, στην ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα