Ο Αλέξης Αλβανός συνεχίζει στην τεχνική ηγησία της ΑΕΚ

Ο Αλέξης Αλβανός συνεχίζει στην τεχνική ηγησία της ΑΕΚ

 Ο Αλέξης Αλβανός συνεχίζει στην τεχνική ηγησία της ΑΕΚ

bet365

Έξι ημέρες μετά την κατάκτηση της Handball Premier, η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συνέχιση συνεργασίας της με τον τεχνικό Αλέξη Αλβανό.

Ο Αλέξης Αλβανός θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Έξι ημέρες μετά την επιστροφή της Handball Premier, η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συνέχιση συνεργασίας με τον 43χρονο Βολιώτη προπονητή.


Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα προπονητικά ηνία της πρώτης ομάδας τον Μάιο του 2022. Ένα χρόνο μετά, η ΑΕΚ πανηγύρισε την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στο τιμόνι της ΑΕΚ, γνωρίζοντας απολύτως τις απαιτήσεις και τους στόχους και της επόμενης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την απόφαση να πορευτούμε μαζί για να επαναλάβουμε μια επιτυχημένη χρονιά"».

Αντίθετα παρελθόν για την ομάδα αποτελεί ο Ραντόγιτσα Τσέπιτς, ο 21χρονος Μαυροβούνιος πλέι μέικερ ήρθε στην ΑΕΚ τον Φεβρουάριο, με τη μορφή δανεισμού από τη γερμανική Βέλτζαρ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα