Handball Premier: Ο Ολυμπιακός ψάχνει την ισοφάριση, η ΑΕΚ τον τίτλο

Φάση από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο χάντμπολ

bet365

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier, με την Ενωση να είναι μία νίκη μακριά από τον τίτλο.

Ολα ή τίποτα είναι το σημερινό (26/5) παιχνίδι για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ, στον 4ο τελικό της Handball Premier.

Η Ενωση έχει προβάδισμα 2-1 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος και είναι μία νίκη μακριά από τον τίτλο. Ετσι, σήμερα στην Ηλιούπολη οι Πειραιώτες δεν έχουν άλλα περιθώρια και αν θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, πρέπει να κερδίσουν και να πάνε την άλλη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ για τον «τελικό των τελικών».

Αμφότερες οι δύο ομάδες πάνε χωρίς προβλήματα στο σημερινό ματς, με τον Ολυμπιακό να εστιάζει στο πως θα βρει λύσεις στην επίθεση, καθώς η Ενωση τον κράτησε χαμηλά στο σκορ, τόσο με την άμυνά της, όσο και με τις αποκρούσεις του Μάτσκεβιτς, ο οποίος κάνει… όργια στην σειρά των τελικών.

«Μέχρι τώρα, το προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί και στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, ώστε να φτάσουμε στον πέμπτο και τελευταίο τελικό. Όλη η χρονιά είναι σε ένα παιχνίδι. Ας κερδίσει ο καλύτερος, όμως ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο φινάλε» ανέφερε για το ματς ο Σάβο Σλαβούλιτσα.

Στην Ενωση πάνε στο ματς με στόχο να… τελειώσουν την σειρά και να κατακτήσουν το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Με εξαίρεση κάποια νεκρά διαστήματα που έχει και στα τρία παιχνίδια, η ομάδα του Αλέξη Αλβανού έχει καταφέρει να διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας και να βρίσκει λύσεις επιθετικά, κυρίως με τον Μαντάλινιτς. Εκεί θα στηριχθεί και σήμερα, έχοντας στην άκρη του μυαλού της πως και σε περίπτωση ήττας τίποτα δεν θα έχει κριθεί, αφού υπάρχει και πέμπτο ματς, στο οποίο θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της…

«Μετά από το τελευταίο νικηφόρο αγώνα και αναλύοντας το παιχνίδι είχαμε ένα μικρό χρονικό διάστημα να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και να υπενθυμίσουμε στους παίχτες μας όλα όσα κάναμε σωστά και μας οδήγησαν στη νίκη σε συνδυασμό με την καλή μας εμφάνιση. Με γνώμονα τα παραπάνω θελουμε να εμφανιστούμε και αύριο έτσι και να επαναλάβουμε παρόμοια και καλύτερη εμφάνιση, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε» ανέφερε για το ματς ο τεχνικός της Ενωσης, Αλέξης Αλβανός.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα