Handball Premier: Με 15λεπτη καθυστέρηση άρχισε ο 3ος τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ καθώς έψαχναν τα κλειδιά των «ερυθρόλευκων» αποδυτηρίων

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ

bet365

Με καθυστέρηση 15 περίπου λεπτών άρχισε στο ΟΑΚΑ ο 3ος τελικός της Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, καθώς είχαν χαθεί τα κλειδιά των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων.

Ο τρίτος τελικός της Handball Premier μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, καθώς είχαν χαθεί τα κλειδιά των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων.

Τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού χρειάστηκε να περιμένουν για περίπου μισή ώρα έξω από τα αποδυτήρια της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», μέχρι να βρεθούν τελικά τα κλειδιά και να ανοίξει η πόρτα των αποδυτηρίων.

Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι, δεν μπορούσαν να βρεθούν τα κλειδιά των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων, δηλαδή του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα τα μέλη της αποστολής των πρωταθλητών να περιμένουν για περίπου μισή ώρα έξω από τα αποδυτήρια της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», μέχρι να βρεθούν τελικά τα κλειδιά και να ανοίξει η πόρτα των αποδυτηρίων.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα