Handball Premier: Ψάχνει την ισοφάριση ο Ολυμπιακός, το break η ΑΕΚ

Φάση από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό του χάντμπολ

bet365

Στην Ηλιούπολη πηγαίνει σήμερα (17/5, 19:30) η ΑΕΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Μετά το 21-19 στον πρώτο τελικό της Handball Premier στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Ηλιούπολη από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για γκέλα.

Η Ενωση έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο στον πρώτο τελικό, αλλά λίγο έλειψε να πληρώσει τα λάθη της στο δεύτερο και αυτά τα λάθη θέλει να ελαχιστοποιήσει στον δεύτερο τελικό της Handball Premier.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής παίκτες: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Τικ, Ζίβκοβιτς, Μαντάλινιτς, Τσέπιτς, Νικολαΐδης, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Άρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Ρογκούλσκι, Λέμος, Κεδέρης.

«Προερχόμενοι από μια δύσκολη νίκη, κατά τη γνώμη μου δίκαιη, αύριο περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, σε μια δύσκολη έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το είδος παιχνιδιού και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Θεωρώ πως άμα είμαστε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θα καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη από εκεί και αυτός είναι ο στόχος μας, να κάνουμε το break» ανέφερε για το ματς ο Νίκος Λιάπης.

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» αν θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, δεν πρέπει να επιτρέψουν να γίνει το break σήμερα και το ματς αυτό αναμένεται να γίνει σε καυτή ατμόσφαιρα. Η ομάδα του Ν. Γραμματικού παρουσίασε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο στο ΟΑΚΑ και γνωρίζει καλά πως σήμερα δεν υπάρχει η δυνατότητα για άλλο κακό ημίχρονο.

Πάει ετοιμοπόλεμη στο ματς, όπως τονίζει και ο προπονητής της.

«Προετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο τελικό με την ΑΕΚ, αυτή τη φορά στην έδρα μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά, από το πως το αντιμετωπίζουν. Θα τα δώσουμε όλα! Με τη βοήθεια και του κόσμου μας, ευελπιστούμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά των τελικών» ανέφερε ο Ν. Γραμματικός, ενώ από πλευράς παικτών ο Γαρύφαλλος Μπάγιος σχολίασε για το ματς:

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως πρέπει να κάνουμε το 1-1 στη σειρά. Θα στηριχτούμε στην καλή άμυνα, η οποία μας έχει φτάσει ως εδώ. Γνωρίζουμε τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου και θα δώσουμε το 100%, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας αξίζει. Είμαστε μια οικογένεια, υπάρχει καλό κλίμα και δείξαμε, ότι ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα