O Κεδέρης ανανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2025

O Κεδέρης ανανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2025

O Χρήστος Κεδέρης ανανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2025.

bet365

«Πάμε για το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Χρήστος Κεδέρης, μετά τη διετή ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Ο Χρήστος Κεδέρης θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει τη συνέχιση συνεργασίας με τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 29χρονος διεθνής εξτρέμ θα συμπληρώσει μία εξαετία στην ομάδα, καθώς βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2019. Μέχρι στιγμής και δίχως να έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, έχει κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα EHF European Cup.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω για δύο ακόμα χρόνια στην ΑΕΚ. Το θέλαμε πολύ και οι δύο πλευρές. Στην ΑΕΚ έχω βρει το σπίτι μου! Ήταν η καλύτερη λύση για εμένα. Κάθε χρόνο είμαστε “καταδικασμένοι” να παλεύουμε για τους εγχώριους τίτλους και για ντο καλύτερο στην Ευρώπη. Αλλά αυτή είναι η ΑΕΚ.

Έρχεται και το ευρωπαϊκό με την εθνική ομάδα, που είναι ένας στόχος για εμένα. Και αυτόν το στόχο θέλω να τον αξιοποιήσω. Ευχαριστώ πολύ πρώτα απ’ όλα τον πρόεδρο, τον κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, αλλά και τον αθλητικό μας διευθυντή, κ. Στάθη Παπαχαρτοφύλη. Φυσικά, και το τεχνικό σταφ και όλα τα μέλη του οργανισμού. Τους ευχαριστώ που δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η αφοσίωση είναι το παν! Πάμε για το πρωτάθλημα».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα