Ξαναρχίζει η δράση στη Handball Premier

Newsroom
Ξαναρχίζει η δράση στη Handball Premier

bet365

Η δράση επιστρέφει έπειτα από ένα μήνα στη Handball Premier, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να φιλοξενείται από την Πυλαία.

Μετά από διακοπή ενός μήνα επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Handball Premier με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής.

To πρόγραμμα

Σπίτι του Χάντμπολ 13:30, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
(Πατιός- Τσιάνας, Κατσίκης)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=d8q-BVDSzYo

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται από τη νίκη (33-20) επί του Ζαφειράκη Νάουσας στην Ηλιούπολη, στους «16» του Κυπέλλου και αντιμετωπίζουν την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 3η φορά φέτος, αφού ήταν αντίπαλοι στο Σούπερ Καπ, αλλά και στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος στην Ηλιούπολη με τους «ερυθρολεύκους» να μετρούν ισάριθμες νίκες.

Σπίτι του Χάντμπολ 17:00, ΠΑΟΚ- Ιωνικός
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Μεϊμαρίδης)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=hqCqlef39GU

Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό ΝΦ με το «Δικέφαλο» του Βορρά να θέλει να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετρώντας 4 νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας - ΑΕΚ
(Νάσκος- Χαρίτσος, Παρτεμιάν)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@EdessaNewsTV

Στην Έδεσσα ο μαχητικός Αερωπός, από τις ευχάριστες εκπλήξεις έως τώρα του πρωταθλήματος φιλοξενεί την ΑΕΚ που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ντεμπούτο για τους γηπεδούχους θα κάνει ο Σέρβος πίβοτ Στογιάνοβιτς, ενώ
θα απουσιάσει εκ νέου ο ρώσος πλέι μέικερ Μποκάρεφ που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του. Η Ένωση από την άλλη πλευρά αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.


ΟΑΚΑ 18:00, ΑΣΕ Δούκα- Δράμα
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Τσάκωνας)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@asedoukas

Στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, ο ΑΣΕ Δούκα θα υποδεχτεί τη Δράμα Monte Bianco. Το παιχνίδι αναμένεται ντέρμπι με τις δύο ομάδες να κυνηγούν διακαώς το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να διατηρηθούν σε τροχιά τετράδας.

Λόγω συμμετοχής του Νικόλαου Ζαρίκου (Βριλήσσια) με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και του Σοφιάν Μπετζιλαλί (Διομήδης), με την εθνική Αλγερίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η ΔΕΠ/ΟΧΕ μετέθεσε τα παιχνίδια τους για τη 14η και 15η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα αποφάσισε το Βριλησσίων – ΧΑΝΘ και ΑΟ Διομήδης Άργους - Ζαφειράκης θα διεξαχθούν την Τετάρτη (1/2) και το Ζαφειράκης – Βριλήσσια και ΑΕΚ – Διομήδης Άργους θα διεξαχθούν την Τετάρτη (8/2).


Η βαθμολογία
(13η αγων.)

1.Ολυμπιακός 24
2.ΑΕΚ 23
3.ΠΑΟΚ 21
4.Διομήδης 18
5.Αερωπός 12
6.Δράμα 12
7.ΑΣΕ Δούκα 10
8.Πυλαία 9
9.Ζαφειράκης 9
10.Βριλήσσια 8
11.Ιωνικός ΝΦ 8
12.ΧΑΝΘ 2

Το πρόγραμμα στην Α1 γυναικών

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Οι αγώνες

Σάββατο (14/1)

Αναγέννηση Άρτας - Νέα Ιωνία
Γυμναστήριο: Άρτας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος -Κυριακού
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@artagoalTV/streams
Η πρωτοπόρος και αήττητη της Α1 Γυναικών, Νέα Ιωνία,δοκιμάζεται στην έδρα της Αναγέννησης Άρτας και αυτή είναι η πρώτη δύσκολη εκτός έδρας αποστολήγια την ομάδα του Σάσα Ζιβούλοβιτς, καθώς στον πρώτο γύρο ήταν γηπεδούχος στα ντέρμπι του πρωταθλήματος.
Η Αναγέννηση, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς έχει ηττηθεί έως τώρα μόνο από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις (Νέα Ιωνία, Πυλαία, ΠΑΟΚ).
Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στην Αθήνα, η Νέα Ιωνία είχε επικρατήσει με 21-15.

ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Γυμναστήριο: Καματερού
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Φωτακίδης - Μπράμου
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=fxe7jTRlJ_A
Η δεύτερη της βαθμολογίας, Πυλαία, ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Καματερού, που βρίσκεται στην 7η θέση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ηττηθεί έχως τώρα μόνο από τη Νέα Ιωνία και μετρά τρεις σερί νίκες, ενώ ο ΓΑΣ Καματερού προέρχεται από ήττα στο Πανόραμα.
Στον πρώτο γύρο η Πυλαία είχε επικρατήσει με 30-22.

ΠΑΟΚ Mateco- AEΠ Πανόραμα
Γυμναστήριο: Μίκρας
Ώρα: 19:30
Διαιτητές: Γράψας- Παπούλιας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=95O3DaONiFE
Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογιας είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στο Πανόραμα,το οποίο σκαρφάλωσε εσχάτως στην έκτη θέση. Έως τώρα ο ΠΑΟΚ σκοράρει κατά μέσο όρο 32,2 γκολ και έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ενώ δέχεται 18,3 γκολ. Οι αντίστοιχες επιδόσεις για το Πανόραμα είναι τα 27,8 γκολ στην επίθεση και τα 28,5 στην άμυνα.
Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 19-35.

Κυριακή (15/1)
ΑΕΚ- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού
Γυμναστήριο: ΟΑΚΑ
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Καρυδάκης- Γιακαλής
Μετάδοση:
H AEK που ενισχύθηκε στην χειμερινή περίοδο με τις προσθήκες των Γκόμες, Λεβαντόφσκι και Κοντοστεργίου,υποδέχεται τον Κορυδαλλό με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τη Νέα Ιωνία.
Η Ένωση, που βρίσκεται σταθερά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση απέναντι στον Κορυδαλλο που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ είχε επιρκατήσει με 21-29.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα