Ολυμπιακός: Ο Γραμματικός κι επίσημα νέος προπονητής στην ομάδα χάντμπολ

Ολυμπιακός: Ο Γραμματικός κι επίσημα νέος προπονητής στην ομάδα χάντμπολ

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Γραμματικός κι επίσημα νέος προπονητής στην ομάδα χάντμπολ

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Νίκο Γραμματικό στο τιμόνι της ομάδας χάντμπολ

Ο Νίκος Γραμματικός είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Γιώργου Καρασαββίδη από τον πάγκο των πρωταθλητών, ο τεχνικός σύμβουλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αναλαμβάνει την ομάδα των ανδρών.

Από το καλοκαίρι του 2020, ο Γραμματικός έχει τα ηνία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Εχει υπάρξει παίκτης του συλλόγου και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο την Τετάρτη (14/12) απέναντι στην πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ, στο ντέρμπι πρωτιάς του πρωταθλήματος.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Γραμματικό ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

O Νίκος Γραμματικός θα κάνει το ντεμπούτο στον πάγκο των πρωταθλητών στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική της Handball Premier που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (14/12) στις 21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Η δήλωση του Νίκου Γραμματικού στο olympiacossfp.gr:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα, η ανάληψη της ευθύνης για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Μπροστά μας έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί τον μεγάλο μας στόχο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια στην παρούσα φάση, αλλά να δουλέψουμε όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα