Handball Premier: Οι Ευρωπαίοι ΑΕΚ και Ολυμπιακός ανοίγουν την 11η αγωνιστική

Newsroom
Handball Premier: Οι Ευρωπαίοι ΑΕΚ και Ολυμπιακός ανοίγουν την 11η αγωνιστική

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΑΣΕ Δούκα και ο Ολυμπιακός τον Ζαφειράκη Νάουσας για την 11η αγωνιστική της Handball Premier, με τις δύο ομάδες να έχουν το μυαλό τους στα πρώτα τους παιχνίδια στον 3ο γύρο του EHF European Cup.

Οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στον 3ο γύρο του EHF European Cup, φέρνει τις δύο ομάδες να δίνουν την Τετάρτη (30/11) τα παιχνίδια τους για την 11η αγωνιστική της Handball Premier.

Χρονικά πρώτος ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή φιλοξενεί τον Ζαφειράκη Νάουσας στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης (15:00) και αναμένεται να φθάσει στη 10η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, ωστόσο οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλό μας, όπως και να φτάσουμε στη νίκη, βγάζοντας παράλληλα στο γήπεδο όλα αυτά τα πράγματα που δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό στην προπόνηση» είπε ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Μπάμπης Δομπρής.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ελβετία και στην πόλη Τουν και το Σάββατο (3/12) θα αντιμετωπίσει την τοπική Βάκερ, στον 1ο αγώνα για τη φάση των «32» στο EHF European Cup.

Με τον Δούκα στο ΟΑΚΑ η πρωτοπόρος ΑΕΚ

Η AEK θα υποδεχθεί τον ΑΣΕ Δούκα στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ (19:00) με στόχο να πάρει το δίποντο που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Handball Premier.

«Με τον αγώνα απέναντι στον Δούκα ξεκινά για εμάς μια σειρά από δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια, καθώς θα κληθούμε να δώσουμε αρκετούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το καταφέρουμε απέναντι σε μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα όπως είναι ο Δούκας» είπε ο διεθνής πίβοτ της ΑΕΚ, Τάσος Παπαδιονυσίου.

Με τη σειρά της η ΑΕΚ στον 3ο γύρο του EHF European Cup, θα φιλοξενήσει την Κυριακή (4/12, 17:00) στο ΟΑΚΑ την Αλίνγκσας από τη Σουηδία.

H βαθμολογία

(Σε 10 αγώνες)
1.ΑΕΚ 19
2.Ολυμπιακός 18
3.ΠΑΟΚ 15
4.Διομήδης 12
5.ΓΣ Δράμας 11
6.ΑΣΕ Δούκα 10
7.Αερωπός Έδεσσας 8
8.Ζαφειράκης 7
9.Ιωνικός ΝΦ 7
10.Βριλήσσια 6
11.Πυλαία 5
12.ΧΑΝΘ 2

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα