ΑΕΚ: «Βράζουν» με την διαιτησία από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κώστας Ευθυμιάδης
ΑΕΚ: «Βράζουν» με την διαιτησία από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

bet365

Σοκαρισμένοι στην Ένωση με τις αποφάσεις του διαιτητικού διδύμου των Πατιού και Τσάνα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Οργη επικρατεί στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για την διαιτησία των Πατιού και Τσάνα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Με αποκορύφωμα την τελευταία φάση που δοθηκαν βήματα στον Τσιτόμπι τα οποία μόνο οι διατητές είδαν, στην Ενωση έχουν εξοργιστεί καθώς θεωρούν πως η απίφαση αυτή τους στέρησε και τη νίκη (ισοφάρισε αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ).

Μιλούν για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα για το συγκεκριμένο διαιτητικό δίδυμο είχαν κάνει πάλι έντονα παράπονα τον περασμένο Γενάρη, ζητώντας τον δια βίου αποκλεισμό τους από παιχνίδια της ΑΕΚ (σε ματς που είχε κερδίσει μάλιστα η Ενωση). Αυτό λοχι μόνο δεν έγινε, αλλά χθες σφύριξαν με πολλά λάθη, κυρίως εις βάρος των κιτρίνων.

Θεωρούν ξεκάθαρο ότι έχουν στοχοποιήσει την ομάδα οι δύο διαιτητές και την αδικούν κατάφωρα οπότε τη βρίσκουν μπροστά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι παίκτες ήταν έξαλλοι φωνάζοντας «είναι ντροπή τους», τόσο για ορισμένες ακατανόητες δίλεπτες σε καίρια σημεία του ματς όσο και για την φάση του Τσιτόμπι όπου έβλεπαν ξανά και ξανά το βίντεο προσπαθώντας να καταλάβουν πού είδαν τα βήματα οι διαιτητές.

Δήλωναν σοκαρισμένοι με τις αποφάσεις των διαιτητών και πλέον μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα