Αλβανός: «Κάναμε καλή δουλειά, περιορίζοντας την επίθεση του Ολυμπιακού»

Newsroom
Αλβανός: «Κάναμε καλή δουλειά, περιορίζοντας την επίθεση του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Αλέξης Αλβανός κατάφερε να παρουσιάσει την ΑΕΚ σε ιδιαίτερα καλό αγωνιστικό επίπεδο στον πρώτο της επίσημο αγώνα και να την οδηγήσει στη νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού για τη Handball Premier.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στην πρώτη μεγάλη δοκιμασία της σεζόν, αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής για τη Handball Premier.

O προπονητής της ΑΕΚ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ αναφέρθηκε στη σημασία της νίκη για μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα που κράτησε τον βασικό της κορμό και πρόσθεσε στο ρόστερ της τρεις παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε καλή δουλειά, περιορίζοντας την επίθεση του αντιπάλου, έχοντας οργανωμένο πλάνο.

Είμαστε μία ομάδα επτά εβδομάδων και πολλά καινούργια πρόσωπα και ήταν στοίχημα για εμάς το πώς θα εμφανιστούμε σε αυτό το πρώτο ντέρμπι.

Ξέρουμε ότι ήταν μια νίκη που έχει την δική της αξία, λόγω του ότι είναι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε ακόμα πολλά να δουλέψουμε και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι χάσαμε τη διαφορά των έξι τερμάτων. Η συνέχεια θα μας βρεί ακόμα πιο δυνατούς, νιώθουμε πως έχουμε να δώσουμε ακόμα πολλά».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα