Ολυμπιακός: Δεν πήρε καν απάντηση για το αίτημα περί παρουσίας εισαγγελέα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δεν πήρε καν απάντηση για το αίτημα περί παρουσίας εισαγγελέα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Παρά το έγγραφο που έστειλε ο Ολυμπιακός για παρουσία αθλητικού εισαγγελέα, στο χωρίς τηλεοπτική μετάδοση αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier με την ΑΕΚ, δεν έλαβε απάντηση.

Η ενέργεια αυτή του Ολυμπιακού ήταν για να διασφαλίσει το να μην υπάρξουν προβλήματα ή ενέργειες που να δημιουργήσουν θέματα στον αγώνα με την ΑΕΚ. Επιπλέον δε, ο Γενικός Γραμματέας και νομικός Δημήτρης Νάκος επικοινώνησε με τη γραμματέα του αθλητικού εισαγγελέα, τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης και η απάντηση η οποία έλαβε είναι ότι ο κ. Εισαγγελέας δεν έχει αποφανθεί ακόμα για το αίτημα του Ολυμπιακού.

Στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν την ενόχλησή του για το θέμα αυτό, επισημαίνοντας πως προφανώς υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά μεταξύ των δύο εισαγγελιών Αθήνας και Πειραιά γιατί στα παιχνίδια υψηλού κινδύνου με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό και σε όσα ζητήσουν οι φιλοξενούμενοι, υπάρχει πάντα η παρουσία αθλητικού εισαγγελέα. Αναρωτιούνται δε στον Ολυμπιακό εάν θα αντιδράσει πάνω σε αυτό ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα