ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Ορελιέν Τσιτομπί

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Ορελιέν Τσιτομπί

Newsroom
ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Ορελιέν Τσιτομπί

bet365

Ο 29χρονος Ορελιέν Τσιτομπί είναι ο νέος πλέι μέικερ στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Μία ακόμη δυνατή προσθήκη έκανε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορελιέν Τσιτομπί.

Ο 29χρονος Γάλλο-Κονγκολέζος πλέι μέικερ, ύψους 1,85 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας άμεσα.

Ο Τσιτομπί ξεκίνησε την καριέρα του από την Tremblay-en-France Handball το 2011, ενώ δύο χρόνια αργότερα αγωνίστηκε στην Pontault-Combault Handball όπου παρέμεινε επί μία 5ετία.

Το 2018 «μετακόμισε» στην C Chartres Metropole Handball, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε για λογαριασμό της Grand Nancy Métropole Handball.

Ο Τσιτομπί στο Παναφρικανικό Πρωτάθλημα Χάντμπολ, που πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο, συμμετείχε με το Κονγκό, με το οποίο τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ ο ίδιος ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως η ΑΕΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας» είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα