ΑΕΚ: Παρέμεινε στα κίτρινα ο Παπαδιονυσίου

ΑΕΚ: Παρέμεινε στα κίτρινα ο Παπαδιονυσίου

Newsroom
ΑΕΚ: Παρέμεινε στα κίτρινα ο Παπαδιονυσίου

bet365

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο διεθνής πίβοτ συμφώνησε για άλλα δύο χρόνια με την Ενωση κι έτσι το καλοκαίρι του 2024 θα έχει κλείσει 8 χρόνια στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα.

Ο Παπαδιονυσίου στην μέχρι τώρα πορεία του με την ΑΕΚ έχει σημειώσει 373 τέρματα σε 202 επίσημες συμμετοχές, αριθμοί που τον κατατάσσουν στην 8η θέση των all time scorers και στην 7η της λίστας συμμετοχών του τμήματος αντίστοιχα.

Έχει επίσης κατακτήσει 3 Πρωταθλήματα (2013, 2020, 2021), 3 Κύπελλα (2013, 2014, 2021) και 1 EHF European Cup (2021).

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ΑΕΚ, ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο πλευρές. Από τη μεριά μου, είμαι έτοιμος να στηρίξω την ομάδα σε αυτό το restart που κάνει. Η περσινή χρονιά ξεκίνησε ιδανικά αλλα τελείωσε καταστροφικά για εμάς. Θα πρέπει να δούμε που έχουμε κάνει λάθος όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά μέσα από την ομάδα. Να προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια καινούρια ομάδα με πολλή δουλειά και όρεξη. Περιμένουμε με αγωνία τις νέες προσθήκες που σίγουρα θα γίνουν ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε την ομάδα με τους παίκτες που θα πλαισιώσουν εμάς τους παλιούς. Οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα οι τίτλοι και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε και θα κάνουμε τα πάντα για αυτούς» δήλωσε στο aek.gr.


 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα