Κεδέρης: «Ας μας πουν αν η ΑΕΚ έχει φτάσει ταβάνι, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Newsroom
Κεδέρης: «Ας μας πουν αν η ΑΕΚ έχει φτάσει ταβάνι, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης στάθηκε στα όσα έγιναν στους τελικούς, τόνισε πως θεωρεί πως πρέπει να μείνει ο Αλβανός και αφού είπε πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, επισήμανε πως θα πρέπει στην Ένωση να τους πουν αν η ομάδα έχει φτάσει ταβάνι.

Αναλυτικά ο Χρήστος Κεδέρης μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στον 4ο τελικό με 25-23 και την απώλεια του τίτλου, ανέφερε τα εξής: «Η χρονιά ήταν απολύτως αποτυχημένη. Εγώ θα μιλήσω πολύ σκληρά, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου. Όπως άλλαξαν κάποια πράγματα προπονητικά και καλώς, γιατί η ομάδα εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον 3ο και στον 4ο τελικό, έτσι και οι αθλητές πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους από τους αρχηγούς μέχρι τον τελευταίο παίκτη. Και εγώ με τον Αλέξη (Αλβανό) διαφωνούσα και αυτός μαζί μου, θέλαμε το καλό της ομάδας και βρήκαμε την χημεία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά το 2-0 ήταν βαρύ.

Προχωράμε με κοινή αγάπη την ΑΕΚ και το καλύτερο για την ομάδα είναι να μείνει ο Αλέξης γιατί μπορεί να επαναφέρει το πάθος που φέτος μας έλειψε. Πρέπει κάποιοι επιτέλους να πουν αν έχουν φτάσει το… ταβάνι τους ή έχουν να δώσουν και άλλα πράγματα σε αυτή την ομάδα που λέγεται ΑΕΚ. Όλοι είμαστε αναλώσιμοι και εγώ αύριο μπορεί να μην βρίσκομαι στην ομάδα, αλλά όσο βρίσκομαι θα δίνω το 100%. Θέλω να δώσω πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί άξιζε να πάρει αυτό το πρωτάθλημα και χαίρομαι (εκείνη την ώρα ερχόταν προς το μέρος του) για το φιλαράκι μου τον Μπάμπη Δομπρή που είναι άξιος πρωταθλητής, γιατί έφυγε, όπως έφυγε, αλλά απέδειξε πως είχε μία θέση στην ΑΕΚ.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και τι πρέπει να αλλάξουμε για να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ στους τίτλους. Ένα μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, το πήρε δίκαια, έκανε το break όταν δεν ήμασταν καλά και ένα μεγάλο συγνώμη μέσα από την καρδιά μου στους φιλάθλους μας. Σήμερα έκλαψα, όπως δεν έχω κλάψει άλλη φορά στη ζωή μου, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα