Handball Premier: Δεύτερη ευκαιρία για στέψη στον Ολυμπιακό, κυνηγά την το 2-2 η ΑΕΚ

Handball Premier: Δεύτερη ευκαιρία για στέψη στον Ολυμπιακό, κυνηγά την το 2-2 η ΑΕΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30, ERT Sports) στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος κυνηγώντας τη νίκη που θα του δώσει τον τίτλο.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της Handball Premier μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ διεξάγεται σήμερα (23/5) στην Χαλκίδα (19:30, Ert Sports).

Η Ενωση κατάφερε να μειώσει την σειρά σε 2-1 την περασμένη εβδομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά πως με την ποιότητα που έχουν οι περσινοί τρεμπλούχοι, θα πρέπει να τελειώσουν την σειρά σήμερα μπροστά στον κόσμο τους και να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Το παιχνίδι αυτό είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το… break του πρώτου αγώνα. Δεν παίξαμε καλά στο τελευταίο ματς, δουλέψαμε πάνω σε αυτό τακτικά, όσο και ψυχολογικά και είμαστε έτοιμοι. Ενας σημαντικός παράγοντας θα είναι και ο κόσμος μας. Είναι σημαντική η παρουσία τους, ώστε να πάρουμε την ώθηση τους για ένα τόσο κρίσιμο τελικό» σχολίασε για το σημερινό μεγάλο ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γ. Καρασαββίδης.

Πίστη για την ισοφάριση στην ΑΕΚ

Από την μεριά της Ενωσης, το κλίμα έχει αντιστραφεί για τα καλά μετά την απομάκρυνση του Δημητρούλια και την πρόσληψη του Αλβανού στην θέση του προπονητή.

Με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, η ΑΕΚ θέλει να φτάσει σήμερα στην ισοφάριση, που θα της δώσει μεγάλο αβαντάζ καθώς με πέμπτο παιχνίδι στην σειρά θα έχει και τον κόσμο της μαζί της την Τετάρτη.

«Άλλος ένας τελικός που θα κριθεί σίγουρα στις λεπτομέρειες! Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία της εβδομάδας, καθώς δουλέψαμε στο πλάνο που θέλουμε να ακολουθήσουμε στον αγώνα. Πειθαρχία και συγκέντρωση είναι τα βασικά στοιχεία που ζητήσαμε από τους παίκτες μας» ανέφερε ο Αλβανός για το σημερινό ματς στην ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα