Καρασαββίδης: «Ο Παπαβασίλης σήμερα έγινε… άνδρας» (vids)

Καρασαββίδης: «Ο Παπαβασίλης σήμερα έγινε… άνδρας» (vids)

Newsroom
Καρασαββίδης: «Ο Παπαβασίλης σήμερα έγινε… άνδρας» (vids)

bet365

Το εγκώμιο του Γ. Παπαβασίλη έπλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης.

Τα γκολ του Παπαβασίλη στο δεύτερο ημίχρονο, έφεραν την ανατροπή και το 2-0 στη σειρά των τελικών της Handball Premier για τον Ολυμπιακό. Και ο προπονητής της ομάδας, Γ. Καρασαββίδης, στάθηκε στην εμφάνιση του πρωταγωνιστή του ματς.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες, αλλά όταν κάποιοι μικροί μεγαλώνουν είναι ωραίο να βλέπεις. Το παιδί σήμερα έγινε… άνδρας. Μεγάλωσε για το χάντμπολ. Εχουμε τις προσωπικότητες και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να σπρώξουμε αυτούς που είναι καλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε το ταλέντο της ΑΕΚ αν δεχτούμε παραπάνω γκολ από αυτά που δεχτήκαμε. Τους κρατήσαμε καλά στα πρώτα δύο ματς και χρειάζεται άλλο ένα. Δεν ξέρω αν θα είναι το επόμενο ή το μεθεπόμενο, αλλά εδώ που φτάσαμε, πρέπει να τελειώσουμε την σειρά» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Παπαβασίλης: «Καλό μαξιλαράκι το 2-0, αλλά μπορεί να γίνει 2-2 αν δεν συγκεντρωθούμε»

Από την μεριά του, ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπαβασίλης, σχολίασε για την εμφάνισή του:

«Είναι συλλογική προσπάθεια. Μπορεί να βοήθησα, αλλά είναι ομαδική προσπάθεια. Το 2-0 είναι καλό μαξιλαράκι, αλλά μπορεί να γίνει 2-2 αν χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Πρέπει να πάμε να τα δώσουμε όλα για το 3-0 στο επόμενο ματς. Η ΑΕΚ περιμένουμε να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, να ρισκάρει. Δεν ξέρω τι ΄θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς έχουμε σχεδόν μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και να βγάλουμε την τακτική μας».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα