Handball Premier: Κόντρα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Newsroom
Handball Premier: Κόντρα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ καλείται εκτός από την ΑΕΚ να ξεπεράσει και τα προβλήματα τραυματισμών.

Ένα παιχνίδι και καλό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Handball Premier αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Σπίτι του Χάντμπολ» το Σάββατο (26/2, 12:30, ΕΡΤ3) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ προέρχεται από την ευρωπαϊκή επιτυχία επί της Νιμ και με το διπλό στη Θεσσαλονίκη ουσιαστικά κλείνουν θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς. Ο αγώνας αυτός διεξάγεται σε ένα κομβικό σημείο, διότι το παιχνίδι με την τωρινή βαθμολογία μπορεί να κρίνει αρκετά πράγματα. Το γνωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι γγια τη νίκη στη Θεσσαλονίκη».

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και στις τάξεις του καλούνται να ανασυνταχθούν, έχοντας και τα προβλήματα τραυματισμών των Λευτέρη Σεϊρεκίδη και Λούκα Στογιάνοβιτς,

Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Λούκα Στογιάνοβιτς. Να έχει ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός. Δυστυχώς, ενώ όλη την χρονιά δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών, ήρθαν τώρα δύο σημαντικοί τραυματισμοί στην κρισιμότερη περίοδο, και χωρίς την δυνατότητα αντικατάστασης των παικτών με μεταγραφές. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με ελάχιστα λάθη στο παιχνίδι, και να καταφέρουν να ανταποκριθούν οι παίκτες σε νέους ρόλους».

Η βαθμολογία
1.Ολυμπιακός 18 (11 αγ.)
2.ΑΕΚ 18 (10 αγ.)
3.ΠΑΟΚ 16 (10 αγ.)
4.Ιωνικός ΝΦ 10 (11 αγ.)
5.Αερωπός 9 (11 αγ.)
6.Διομήδης 8 (11 αγ.)
7.Δράμα 5 (11 αγ.)
8.Πυλαία 2 (11 αγ.)

Το πρόγραμμα Κυπέλλου
Η ΟΧΕ όρισε τους τρεις προημιτελικούς αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας στους άνδρες.
Το πρόγραμμα

Σάββατο 26/2
«Μάνος Λοΐζος» 15:30 Ολυμπιακός - Φαίακας Κέρκυρας

Τετάρτη 2/3
Σπίτι του Χάντμπολ 17:00, ΠΑΟΚ- Ιωνικός ΝΦ
«Kραχτίδης» 18:00 Δράμα- Πυλαία


@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα