ΑΕΚ: Τι αιτήθηκε στην ΟΧΕ για τους διαιτητές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
ΑΕΚ: Τι αιτήθηκε στην ΟΧΕ για τους διαιτητές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

bet365

Η ΑΕΚ δεν θέλει οι διαιτητές Πατιός και Τσάνας να οριστούν ξανά σε αγώνα της.

Τη διά βίου εξαίρεση των διαιτητών Πατιού και Τσάνα από τα παιχνίδια της ζητά η ΑΕΚ από την ομοσπονδία χάντμπολ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις των δύο διαιτητών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης της Handball Premier και με επιστολή της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ στην ΟΧΕ ζητά να μη σφυρίξουν ξανά αγώνες της.

«Η ΑΕΚ δεν διαμαρτύρεται όπως κάνουν άλλοι για τα μάτια του κόσμου, αλλά όταν θεωρεί κι όταν βλέπει όλος ο κόσμος ότι θίγονται τα συμφέροντά της, οι επενδύσεις της και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και του χάντμπολ γενικότερα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Οι πρωταθλητές πήραν τη σημαντική νίκη στον αγώνα του Σαββάτου στο «Γ. Κασιμάτης» με 29-27, όμως προκλήθηκε έντονη δυσαρέσκεια για τις διαιτητικές αποφάσεις, με τον τιμ μάνατζερ του τμήματος χάντμπολ και γενικού αρχηγού της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ηλίας Χατσίκα να προβαίνει σε σχετική δήλωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα