ΑΕΚ: Αγωνία για Μπουκοβίνα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Αγωνία για Μπουκοβίνα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom
ΑΕΚ: Αγωνία για Μπουκοβίνα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τον τραυματισμό του Πέτρου Μπουκοβίνα περιμένουν στην ΑΕΚ, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο ματς με τον Δούκα, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Σήμερα θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, με την Ενωση να ελπίζει να τον έχει την Τετάρτη στο μεγάλο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» που αναμένεται να κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο της Handball Premier.

Στην ΑΕΚ έχουν προβλήματα στη θέση του τερματοφύλακα καθώς ο Μπουκοβίνας είναι αμφίβολος και την ίδια ώρα ο Αντζελιτς είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν χρησιμοποιήθηκε στο ματς του Σαββάτου.

Στο ρόστερ υπάρχει και ο 17χρονος Παπαδόπουλος για την θέση «1», ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Για την Ενωση οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα την φέρει κατά 99% πρώτη στο τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και παρά τα προβλήματα, οι παίκτες της πάνε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο ματς, καθώς η νίκη επί του Δούκα, έφερε και πάλι χαμόγελα στα αποδυτήρια μετά τις ευρωπαϊκές ήττες.

«Η ομάδα είναι έτοιμη για το ντέρμπι. Δεν θέλουμε να κάνουμε μία ανάλογη εμφάνιση με αυτήν στον Πειραιά. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι» ανέφερε για το ματς ο Ινάσιο Μόγια.

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα