Ο δύσκολος δρόμος της ΑΕΚ στην Ευρώπη και τα παράπονα για την διαιτησία

Ο δύσκολος δρόμος της ΑΕΚ στην Ευρώπη και τα παράπονα για την διαιτησία

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο δύσκολος δρόμος της ΑΕΚ στην Ευρώπη και τα παράπονα για την διαιτησία

bet365

Η πρόκριση στους «16» του European League απομακρύνεται επικίνδυνα για την ΑΕΚ που μετρά τέσσερις σερί ήττες στην διοργάνωση.

Το κλίμα στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά την νέα ήττα στην Ευρώπη από την Σαφχάουζεν.

Η Ενωση μετρά 4 συνεχόμενες ήττες και πλέον δεν είναι στο χέρι της η πρόκριση καθώς έπεσε στην 5η θέση από τους Ελβετούς, στους οποίους αρκούν δύο νίκες στα τελευταία 4 ματς για να κλειδώσουν το τελευταίο εισιτήριο που δίνει ο όμιλος.

Στην Ενωση τα προβλήματα τραυματισμών είναι αρκετά το τελευταίο διάστημα και η ψυχολογία από τις ήττες στην Ευρώπη έχει στοιχίσει σημαντικά αφού πόνταραν αρκετά σε μια υπέρβαση, μετά την κατάκτηση του European Cup πέρυσι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν της έχουν βγει φέτος οι μεταγραφές των ξένων στον βαθμό τουλάχιστον που περίμεναν, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν συνεχώς απουσίες λόγω τραυματισμών, που έχουν κοστίσει σε ορισμένα παιχνίδια.

Μέσα σε όλα, στην ΑΕΚ «βράζουν» και με την διαιτησία στην χθεσινή ήττα στη Χαλκίδα, θεωρώντας πως επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και υπήρχαν μονόπλευρα σφυρίγματα.

«Διαθέσαμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία της τακτικής για να μην έχουμε τα κενά που είχαμε στο πρώτο ματς. Θα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των αντιπάλων. Δεν είχαμε σεβασμό από το διαιτητικό δίδυμο. Έκαναν πολλά λάθη εις βάρος μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και την προσπάθεια τους. Είχαμε ομαδικό πνεύμα. Έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε τον ανάλογο σεβασμό από τη διαιτησία» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας, Δ. Δημητρούλιας, που για πρώτη φορά μετρά 4 συνεχόμενες ήττες στην Ευρώπη.

Παράπονα έκανε και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την διαιτησία, ωστόσο αυτό που μένει στο τέλος είναι πως η Ενωση χρειάζεται τουλάχιστον δύο νίκες στα επόμενα 4 ματς, χωρίς ωστόσο και πάλι να είναι στο χέρι της η πρόκριση στους «16».

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της θα συνεχιστούν τον Φεβρουάριο με το παιχνίδι με την Γκρούντφος όπου οποιαδήποτε απώλεια βαθμών θα σημαίνει κατά 99% και αποκλεισμός από τη συνέχεια.


@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα