Ολυμπιακός - Ιωνικός Ν.Φ. 26-29: Ηττα σοκ για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός - Ιωνικός Ν.Φ. 26-29: Ηττα σοκ για τους «ερυθρόλευκους»

Newsroom
Ολυμπιακός - Ιωνικός Ν.Φ. 26-29: Ηττα σοκ για τους «ερυθρόλευκους»

bet365

Η έκπληξη της σεζόν από τον Ιωνικό Ν.Φ. που κέρδισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό

Ο Ιωνικός Ν.Φ. πέτυχε τη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας.

Η ομάδα του Γ. Αρβανίτη επικράτησε με 29-26 και έτσι διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για μία θέση στην 4αδα, πετυχαίνοντας την πιο ανέλπιστη νίκη του φετινού πρωταθλήματος της Handball Premier.

Για τον Ολυμπιακό αυτή η ήττα έρχεται στο χειρότερο χρονικό σημείο καθώς την Τετάρτη ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και οι «ερυθρόλευκοι» με την πρώτη ήττα που υπέστησαν στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκονται πλέον στο -4, έχοντας και ένα παιχνίδι παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρομερό παιχνίδι και είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 15-11, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει σε 21-21 στο 49' αλλά να μην καταφέρνει να πάρει προβάδισμα στη συνέχεια. Αντίθετα, δέχτηκε ένα σερί 4-0 και στο 55' το ματς έφτασε στο 23-27, για να σπάσει έτσι το φετινό «ερυθρόλευκο» αήττητο.

Με αυτή την νίκη ο Ιωνικός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι των play off, αφού στις 3 αγωνιστικές που απομένουν παίζει την Τετάρτη (15/12) εντός έδρας με τον βασικό ανταγωνιστή του Διομήδη, ενώ έχει εκτός έδρας τον Αρη Νίκαιας και εντός την Σαλαμίνα. Την ίδια ώρα η ομάδα του Άργους έχει εντός την ΑΕΚ και εκτός του Δούκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ. Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Κουκουλάς, Κουτουλογένης, Καραμπουρνιώτης 2, Μπούντιτς, Τερλέτσκι 1, Ρούσος, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 4, Μπάγιος 5, Β. Παπαδόπουλος 3, Δομπρής 6, Αραπακόπουλος 3, Μοντόρο, Μιχαηλίδης, Οστρούσκο 2

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γ. Αρβανίτης): Κιαρτζίδης, Σ. Αϊβσλιώτης 4, Αργυράκης, Α. Παπαδόπουλος Ζαχάρης, Συγγάρης, Βασιλείου 3, Χαντέλης 2, Μπούτος 6, Μάινας, Καραμασιώτης, Χελιλώτης 1, Λιόλιος 8, Π. Αϊβαλιώτης, Χάλαρης 5, Λόλας

Διαιτητές: Χαραλαμπίδης –Ζήσης Δίλεπτα: 5-7 Πέναλτι: 4/5-3/3 Κόκκινη: 49:31 Β. Παπαδόπουλός (επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο).

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα