ΠΑΟΚ- Ζαφειράκης Νάουσας 24-21: Δύσκολα μεν, 9 στα 9 δε…

Κώστας Ευθυμιάδης
ΠΑΟΚ- Ζαφειράκης Νάουσας 24-21: Δύσκολα μεν, 9 στα 9 δε…

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με ανατροπή του Ζαφειράκη Νάουσας 24-21.

Παρά το κακό του ξεκίνημα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο ματς με τον Ζαφειράκη Νάουσας και να κάνει το 9 στα 9 στον β’ όμιλο της Handball Premier.

Οι περσινοί φιναλίστ των τελικών επικράτησαν με 24-21 και παρά την κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης στην έδρα της Δράμας, ανέτρεψαν την κατάσταση κάτι στο οποίο βοήθησε στα μέγιστα ο Βίκτορ Γκιγκόφ, ο οποίος απέκρουσε ένα πέναλτι και έβαλε στοπ σε δύο τετ-α-τετ των φιλοξενούμενων για να πυροδοτήσει την αντεπίθεση της ομάδας του.

Στο ημίχρονο η ομάδα της Νάουσας προηγήθηκε 14-13, αλλά ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 3-0 πήρε προβάδισμα στην έναρξη του δευτέρου με 16-14.

Στην συνέχεια κατάφεραν να διατηρήσουν αυτή την διαφορά και πλέον θα πάνε την Τετάρτη να παίξουν στην Εδεσσα κόντρα στον Αερωπό, ευελπιστώντας να κλείσουν ιδανικά το 2021.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Τσαμουρίδης 2, Παπάζογλου 4, Νικολαΐδης 1, Μέντουριτς, Αποστόλου, Μπάρμπας, Δεληζάνος 2, Σεϊρεκίδης 6, Μανωλούδης 2, Καβουσανάκης 2, Τριανταφυλλίδης 2, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς 1, Μισαηλίδης 2, Βελισσαρίου.

Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Τσουκαλάς, Κανιζάιτ, Πίτος, Θεοδωρόπουλος 9, Γαλίτης, Δασκαλόπουλος, Πινακούδης, Τσάτσας, Τζουβάρας, Μπουμπουλέντρας, Δάιος, Μπόλας, Ραντίσεβιτς 5, Διδασκάλου 2, Ρότζιος 5, Τσαγκεράς.

Διαιτητές: Θεοδοσίου – Χαρίτσος. Δίλεπτα: 3-3. Πέναλτι: 1/2 – 4/5

Φαίακας- Αερωπός Έδεσσας 22-28

Πολύτιμη νίκη πήρε στην Κέρκυρα ο Αερωπός Έδεσσας, επικρατώντας του Φαίακα με 22-28. Η ομάδα της Εδεσσας λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ ήθελαν να πάρουν μία νίκη που θα τους βοηθήσει να διατηρηθούν ψηλά στην βαθμολογία του β’ ομίλου και το κατάφεραν σχετικά εύκολα καθώς μετά το 15’ απέκτησαν διαφορά 4 τερμάτων, που δεν έχασαν ποτέ, παρά την μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους στο 40’ (14-16).

Φαίακας (Μιχαλάκης): ΕλΧαραγκαουι, Τσίλης 12, Τζούλοβιτς 2, Κουλούρης, Δημητρέλος, Κόντης, Κοσκινάς, Κυπριώτης, Δελλής 3, Τσιλιμπάρης, Καράνοβιτς 1, Ζέρβας, Γεωργαλής, Μάνιτς 4, Προβατάς, Νάστος.

Αερωπός (Ταρινίδης): Αθανασίου, Τσέλιος 5, Μήγγας 1, Γάτσης, Κράλλης 4, Μπούτκαρης 1, Βέρεμτσουκ, Μαρίνος, Πετρίτσκο, Τοκάρεφ 3, Μποκάρεφ 3, Κυριακού 7, Γιαννούσης, Γερμασέβιγτς 4, Κρίβιτς.

Διαιτητές: Γράψας – Κυριακού. Δίλεπτα: 1-1. Πέναλτι: 2/3 – 1/2

ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας 23-22

Εστω και δύσκολα, η Πυλαία πήρε πολύτιμη νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας με 23-22 και απέκτησε διαφορά ασφαλείας στο κυνήγι της 4ης θέσης του β' ομίλου που οδηγεί στα play off.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα