Τζηράς: «Ευτυχώς δεν μας επηρέασε η κούραση»

Τζηράς: «Ευτυχώς δεν μας επηρέασε η κούραση»

Newsroom
Τζηράς: «Ευτυχώς δεν μας επηρέασε η κούραση»

bet365

Ο Δημήτρης Τζηράς στάθηκε στην καλή απόδοση της ΑΕΚ στη νίκη επί του Διομήδη, παρά την κούραση που είχαν οι διεθνείς.

Το εξ αναβολής ματς της ΑΕΚ με τον Διομήδη έκρυβε θεωρητικά «παγίδες» καθώς η ομάδα του Αργους είναι επικίνδυνη αντίπαλος, ενώ η Ενωση είχε αρκετούς παίκτες κουρασμένους καθώς αγωνίστηκαν με την εθνική ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, σε απαιτητικά ματς.

Παρ’ όλα αυτή η επικράτηση ήρθε εύκολα με 37-25, με την ΑΕΚ να διατηρεί τον γρήγορο ρυθμό της παρά την κούραση. Σε αυτό στάθηκε και ο MVP της αναμέτρησης Δημήτρης Τζηράς.

«Οι διεθνείς ήμασταν αρκετά κουρασμένοι, αλλά δεν το αφήσαμε να μας επηρεάσει. Ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι με τα υπόλοιπα παιδιά, φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη, διατηρήσαμε το αήττητο. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά είχαμε στη συνέχεια ρυθμό μέχρι το τέλος και πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας και φυσικά μετά στο ματς με την Πέλιστερ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο aek.gr ενώ για το κρίσιμο ματς με την Πέλιστερ στην Ευρώπη, πρόσθεσε:

«Είναι το «κλειδί» για την πρόκριση γιατί αν κάνουμε το τρία στα τρία, μετά θα είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να προκριθούμε. Θα είμαστε ουσιαστικά με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Είμαστε η ΑΕΚ και σε κάθε ματς, κοιτάμε μόνο τη νίκη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα