Δημητρούλιας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Στέλιο Σεραφείδη»

Δημητρούλιας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Στέλιο Σεραφείδη»

Newsroom
 Δημητρούλιας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Στέλιο Σεραφείδη»

bet365

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας αφιέρωσε τη νίκη της ΑΕΚ επί της Σαλαμίνας στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ένωσης Στέλιο Σεραφείδη.

Στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, τον Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αφιέρωσε ο Δημήτρης Δημητρούλιας τη νίκη της πρεμιέρας της Handball Premier επί της Σαλαμίνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στο aek.gr:

«Ανεξάρτητα από το επίπεδο του αντιπάλου, προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ταυτότητά μας και σαν πρεμιέρα θέλαμε να αποδώσουμε ενέργεια για τον κόσμο που μας βλέπει και ήρθε στον γήπεδο μετά από τόσο καιρό.

Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και ικανοποιημένος από το γεγονός πως δεχθήκαμε κάτω από 20 γκολ, κάτι που έχω την αίσθηση πως έχουμε καιρό να το κάνουμε.

Θέλουμε φέτος να δώσουμε λίγη παραπάνω αμυντική προσήλωση, σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Έχουμε δρόμο μπροστά. Μας άνοιξε η όρεξη από το πρώτο ματς και την ανταλλαγή ενέργειας από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στη συνέχεια θα γίνει πολύ περισσότερος.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικότερα με την άμυνα και το transitiongame. Είχαμε πάρα πολλές κατοχές, φθάσαμε στα 42 γκολ έχοντας χάσει και άλλες 20-25 κατοχές που σημαίνει ότι αποδώσαμε πολύ ψηλό ρυθμό και θέαμα. Επίσης να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον κύριο Στέλιο Σεραφείδη. Ένας άνθρωπος που δίνει τη δική του μάχη και είναι πάντα κοντά μας, αλλά και εμείς είμαστε κοντά σε ανθρώπους είναι σύμβολα για τον σύλλογo»

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα