Η Βάλουρ από τη Χαλκίδα στον Πειραιά για τον τελικό του EHF European Cup

Η Βάλουρ από τη Χαλκίδα στον Πειραιά για τον τελικό του EHF European Cup

Η μεταμόρφωση του ΣΕΦ για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού στο EHF European Cup

bet365

Η αποστολή της Βάλουρ «στρατοπέδευσε» στη Χαλκίδα εν όψει του επαναληπτικού τελικού με τον Ολυμπιακό για το EHF European Cup, με 70 υποστηρικτές στο ΣΕΦ

Οι παίκτες της ισλανδικής Βάλουρ έφθασαν στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (23/5), όμως δεν ήρθαν στην Αθήνα, αλλά ταξίδεψαν στη Χαλκίδα, εκεί όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει ο επαναληπτικός τελικός με τον Ολυμπιακό για το EHF European Cup.

Όταν όμως επισημοποιήθηκε την Κυριακή (19/6) η αλλαγή της έδρας και ο τελικός του Σαββάτου (25/5, 20:00) ήρθε στο ΣΕΦ, από πλευράς ισλανδικής ομάδας δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει ακύρωση στο ξενοδοχείο και εύρεση νέου στην Αθήνα για παίκτες και τα μέλη της αποστολής, μεταξύ των οποίων και συγγενικά μέλη.

Παρόλα αυτά οι παίκτες της Βάλουρ προπονήθηκαν την Παρασκευή στο γυμναστήριο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας και αργά το απόγευμα ταξίδεψαν στην Αθήνα και το πρωί του Σαββάτου (25/5) θα έχουν μια πρώτη γνωριμία με τη σάλα του ΣΕΦ.

Η Βάλουρ, που έχει ένα μικρό προβάδισμα μετά τη νίκη με 30-26 στο Ρέικιαβικ, θα έχει τη συμπαράσταση από 70 περίπου φίλους της στο ΣΕΦ. Αυτοί θα διανυκτερεύσουν στη Χαλκίδα και το Σάββατο θα έρθουν στην Αθήνα για τον μεγάλο αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα