Ολυμπιακός: Οριστικά στο ΣΕΦ ο τελικός με τη Βάλουρ για το EHF European Cup

Ολυμπιακός: Οριστικά στο ΣΕΦ ο τελικός με τη Βάλουρ για το EHF European Cup

Newsroom
Οριστικά στο ΣΕΦ ο τελικός του Ολυμπιακού με τη Βάλουρ για το EHF European Cup

bet365

Πρωτόγνωρες στιγμές αναμένεται να ζήσουν οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, καθώς ο επαναληπτικός τελικός με τη Βάλουρ για το EHF European Cup θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για πρώτη φορά θα ανοίξει τις πύλες του για το χάντμπολ και τον ιστορικό επαναληπτικό τελικό του Ολυμπιακού με την ισλανδική Βάλουρ για το EHF European Cup.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός την Κυριακή (19/5) ενημέρωσε ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε δεκτό το αίτημά του και ο 2ο τελικός του EHF European Cup, αντί στη Χαλκίδα, όπως αρχικά είχε οριστεί, θα γίνει στο ΣΕΦ, το Σάββατο (25/5, 20:00).

Εκεί με τη συμπαράσταση των οπαδών του, ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει την ήττα με 30-26 στο Ρέικιαβικ και στην παρθενική της παρουσία σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης η ομάδα χάντμπολ να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι ο τελικός του EHF European Cup με αντίπαλο τη Βάλουρ, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατόπιν εγκρίσεως του σχετικού αιτήματος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Ο ιστορικός ευρωπαϊκός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/05) και ώρα 20:00. Γεμίζουμε το ΣΕΦ για να διεκδικήσουμε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο!

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα (20/05, 11:00) και θα πραγματοποιείται ως εξής:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ωρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.
Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από το Τμήμα Μελών (από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης) και από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€».


@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα