Τζήρας: «Ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ΣΕΦ»

Τζήρας: «Ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ΣΕΦ»

Newsroom
tziras_olympiacos_handball

bet365

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού στην ιστορία του συλλόγου έδωσε ο Δημήτρης Τζήρας, πριν τον δεύτερο τελικό του Ολυμπιακού με την Βαλούρ για το EHF European Cup.

Μετά την ήττα με 30-26, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Βαλούρ στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup, με τον εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» Δημήτρη Τζήρα να δηλώνει πως ο κόσμος θα είναι σημαντικός παράγοντας στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού της τίτλου.

Οι δηλώσεις

«Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου. Αν και μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην Ισλανδία, η διαφορά των τεσσάρων γκολ είναι εφικτός στόχος στη ρεβάνς του ΣΕΦ. Μελετάμε τα λάθη μας και πιστεύω, θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να έχουμε την έξτρα ώθηση που χρειάζεται, για να κάνουμε την ανατροπή. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και η σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού. Πριν από τον τελικό με τη Βάλουρ, έχουμε ημιτελικό πρωταθλήματος με τη Δράμα, μια ομάδα επικίνδυνη, με την οποία πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα για να κάνουμε το 1-0».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα